MASTERSTUDIES

Deltid Master - Innovation i Reus

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Master i Innovation programmer bliver større interesse for studerende som arbejdsgivere søger kreative, kvalificerede og outside-the-box tænkere. Studerende vil ikke kun få kendskab til innovation undersøgelser og teori, men også hvordan disse kan anvendes på den virkelige verden.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Master grad programmer i Innovation i Spanien, Reus. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Innovation, Reus Filter

Master i Entrepeneurship & Innovation

Universitat Rovira i Virgili
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
15 Maj 2021
Spansk
på universitet

Denne kandidatgrad er beregnet til studerende fra enhver akademisk specialisering, der ønsker at tilegne sig et grundigt kendskab til de væsentlige teknikker, der bruges i øko ...

Læs mere