$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Kandidat Interaktionsdesign Oceanien

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.Master i Interaction Design-programmet giver de studerende med de praktiske og konceptuelle færdigheder til at udvikle strategier, der indfører sømløse digitale løsninger i hverdagen. Navnlig bestå dette at integrere design o… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Master i Interaction Design-programmet giver de studerende med de praktiske og konceptuelle færdigheder til at udvikle strategier, der indfører sømløse digitale løsninger i hverdagen. Navnlig bestå dette at integrere design og kreativ følsomhed over for mere tekniske og markedsorienterede færdigheder.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Victoria University of Wellington
Wellington, New Zealand

Master of User Experience Design (MUXD) er et Wellington ICT Graduate School-program leveret af School of Design ved Victoria University of Wellington .

Master of User Experience Design (MUXD) er et Wellington ICT Graduate School-program leveret af School of Design ved Victoria University of Wellington . -
Master
Fuldtid
Engelsk
på universitet
Online