17 Kandidat Programmer i Interiørarkitektur i Europa for 2024

Kandidat Programmer i Interiørarkitektur i Europa for 2024Filter
    • Berlin, Tyskland

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    MA Interior Architecture/Interior Design-programmet tilbydes til kandidater fra indretningsarkitektur/indretningsdesign. Uddannelsen styrker de kompetencer og specialviden, der er erhvervet på BA-niveau, så den studerende individuelt kan anvende kreative og ansvarlige løsninger på opgaver inden for indretningsarkitektur og boligindretning. Programmet er solidt forankret i den pulserende by Berlin, men undervises udelukkende på engelsk. Det er designet til at hjælpe eleverne med at forstå deres rolle og ansvar som indretningsarkitekter i forskellige fysiske og kulturelle sammenhænge – på enten lokalt eller globalt plan.

    • Madrid, Spanien
    • Seville, Spanien
    • + 2 more

    Fuldtid, Deltid

    6 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Master in Interior Design og BIM Architecture henvender sig til folk, der er interesseret i indretningsindustrien og BIM -arkitektur. Selvom forudgående viden ikke er nødvendig for en tilstrækkelig brug af mesteren, anbefales det, at elevens profil er ingeniør, arkitekt, landmåler ...

    • Maastricht, Holland

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    På Master Interior Architecture lærer du at udvikle et koncept for et rum baseret på dine egne ideer og kunstneriske visioner og at realisere dette koncept. Det vigtige er, hvordan du præsenterer dine konklusioner som en væsentlig del af dit arkitektoniske design.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    6 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Master i interiørdesign giver den knowhow og de værktøjer, som studerende har brug for at tage sig af projekter til hoteller, restauranter og detailsteder, og arbejder i samarbejde med virkelige klienter (Hotel W Barcelona, Hotel Majestic, Hotel Murmuri, Hotel Praktik Rambla, osv.) at få førstehåndserfaring og hjælpe dem med at få succes senere i arbejdsverdenen.

    • Zwolle, Holland

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    11 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen i indretningsdesign forfølger en innovativ human-centreret tilgang: det handler ikke kun om at designe et rum, men også hvad det giver brugerne. Indretningsarkitekter skal kunne styre begge tekniske strategiske sider af et projekt ud fra en nøjagtig analyse og at levere de bedste løsninger med hensyn til pladsforbedring og service design. De bliver bedt om at skabe rum, der formidler stærke følelser kombineret med det rigtige udvalg af møbler, lys, materialer og farver. Denne oprindelige og brede tilgang opfordrer flere virksomheder til at bede IED-mastergradsstudenterne om at arbejde på specifikke projekter med det formål at designe en effektiv og meningsfuld brugeroplevelse.

    • Caserta, Italien
    • Shanghai, Kina

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Som en del af det toårige studieforløb i "Architecture_Interior Design and for Autonomy" på engelsk, kandidatgrad i klasse LM-4 Arkitektur og bygningsingeniør-arkitektur, er Institut for Arkitektur og Industriel Design "Luigi Vanvitelli" (DADI) gået ind i to internationale aftaler om etablering af to dobbelttitler, den ene i 2015 og den anden i 2016.

    • Diepenbeek, Belgien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Fakultetet for arkitektur og kunst hilser ansøgninger om et innovativt internationalt kandidatuddannelse inden for interiørarkitektur med stærkt fokus på adaptiv genbrug.

    • Lincoln, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Dette MA-program er designet til kunst, arkitektur og design kandidater, der ønsker at specialisere sig i kreative tilgange til fremstilling af interiør.

    • Online

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Spanish

    • Barcelona, Spanien

    På campus

    Spanish, Engelsk

    • Lyon, Frankrig
    • Nancy, Frankrig
    • + 3 more

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    IAAD og Écoles de Condé annoncere underskrivelsen af ​​en vigtig strategisk partnerskab, som vil resultere i integrationen af ​​disse to enheder i en bredere virkelighed. Blandt de fælles projekter, vil nye kurser, nye pædagogiske modeller og nye placeringer overvejes for at øge mulighederne for studerende.

    • Hatfield, Det Forenede Kongerige
    • Lower Hatfield Road, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    MA Interior Architecture and Design ligger inden for PG Design -programmet på School of Creative Arts. Inden for programmet er der stor vægt på professionel praksis og de virkelige anvendelser af kunst og design. Du vil udvikle nøgleforskningsevner og få en god forståelse af arbejdet fra andre praktiserende læger inden for dit område.

    • São Martinho, Portugal

    På campus

    Portugisisk

    Studiecyklussen med henblik på at opnå en kandidatgrad i Design of Spaces omfatter 4 semestre (2 akademiske år), hvor graden tildeles dem, der opnår 120 ECTS i den. Denne kandidatgrad har til formål at tilbyde specialuddannelse i design af offentlige, private, udendørs og indendørs rum, der giver fagfolk inden for design, arkitektur, teknik og kunst muligheden for at berige deres viden og erhverve avanceret niveau færdigheder felt af Design.

    • Île-de-France, Frankrig

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    French

    Samfundet ændrer konstant sit ansigt. Så den unge professionelle skal kunne tænke logikken på sit projekt i lyset af en global kontekst, analysere problemerne, omdefinere specifikationerne, være kreative opstrøms for den formelle oversættelse, på selve emnet. For at forberede sig til det tredje år præsenterer eleverne deres arbejde til juryer sammensat af eksterne fagfolk og lærere på skolen. De studerede emner foreslås eller foreslås den studerendes forskning på grundlag af reelle data. De er dual-purpose øvelser, både "repetitioner" eller simuleringer af en konkret situation og didaktiske materialer. Konferencer givet af fremtrædende personligheder på deres område er en mulighed for at forstå forskellige visioner i den nuværende verden, at høre synspunktet på et job, tænke i grupper og derefter skrive individuelt.