MASTERSTUDIES

Master Interiørarkitektur i Newport Beach - Master Interiørarkitektur

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Undersøgelser inden for interiørarkitektur er fokuseret på at skabe design til indretning af forskellige strukturer. Design kan være original til nye strukturer, der er bygget til at supplere eksisterende design eller kan bruge den nuværende teknologi til at erstatte et gammelt interiør med noget helt unikt.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Master grad programmer i Interiørarkitektur i USA, Newport Beach. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Interiørarkitektur, Newport Beach Filter

Master of Interior Architecture

Interior Designers Institute
Master
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Master of Interior Architecture er den højeste grad, der tilbydes af instituttet. Læreplanen er et avanceret læringsniveau, der fremmer en højere akademisk standard end Bachel ...

Læs mere