MASTERSTUDIES

Deltid Master - Internationale Business i Østrig

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

International virksomhed er et område af undersøgelse, der forbereder de studerende med evnen til at tænke globalt, bringe en række kulturer sammen, og administrere internationale virksomheder. Kulturel sensitivitet, forretningsplan skriftligt, og selv lære et andet sprog kan være en del af pensum.

Den grundlæggende egenskab af østrigsk videregående uddannelsessystem er en fireårig uddannelse. Efter afslutningen af ​​bachelor-grad, ofte universitetet har stipendier til de studerende, der måske ønsker at yderligere undersøgelser til masters og endda til ph.d.-niveau.

Deltid Master grad programmer i Internationale Business i Østrig. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Internationale Business, Østrig Filter

Master i International Business Studies FT

FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences
Master
Okt 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
20 Apr. 2021
Engelsk
på universitet

Digital og international - sådan vil morgendagens arbejdsmiljø være. Der er et stærkt fokus på genopfindelse, og det bedste er: virksomheder søger hurtigt ledere, der er i sta ...

Læs mere

Master International Business and Economic Diplomacy

IMC Fachhochschule Krems
Master
Sep 2021
<
Deltid
<
4 semestre
31 Maj 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Vores to-årige masterprogram er centreret omkring udvikling af bredt baseret, fremadrettet ekspertise relateret til international ledelse og økonomisk diplomati.

Læs mere

MA i Business Consultancy International

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
07 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Business Consultancy International (BCi) er en høj kvalitet og udfordrende business grad program på kandidatniveau undervist udelukkende på engelsk.

Læs mere