close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Internationale Business i Krems an der Donau

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir. International virksomhed refererer til kommercielle aktiviteter, der involverer transaktioner af tjenesteydelser eller varer p… Læs mere

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

International virksomhed refererer til kommercielle aktiviteter, der involverer transaktioner af tjenesteydelser eller varer på tværs af to forskellige grænser. Studerende, der er interesseret i denne linje i arbejdet kan vælge at tage klasser med fokus på både forretning og kulturelle spørgsmål.

Den grundlæggende egenskab af østrigsk videregående uddannelsessystem er en fireårig uddannelse. Efter afslutningen af ​​bachelor-grad, ofte universitetet har stipendier til de studerende, der måske ønsker at yderligere undersøgelser til masters og endda til ph.d.-niveau.

Krems er en smuk by i Østrig. Som den femte største, har det hostet nogle bemærkelsesværdige uddannelsescentre såsom Danube University Krems, IMC Fachhochschule Krems og mange andre tekniske institutter.

Deltid Master grad programmer i Internationale Business i Østrig, Krems an der Donau. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Østrig

Vores to-årige masterprogram er centreret omkring udvikling af bredt baseret, fremadrettet ekspertise relateret til international ledelse og økonomisk diplomati.

Vores to-årige masterprogram er centreret omkring udvikling af bredt baseret, fremadrettet ekspertise relateret til international ledelse og økonomisk diplomati. -
Master
Deltid
4 semestre
Engelsk
Sep 2021
31 May 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her