MASTERSTUDIES

Deltid Master - Internationale Business i Krems an der Donau

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

International virksomhed refererer til kommercielle aktiviteter, der involverer transaktioner af tjenesteydelser eller varer på tværs af to forskellige grænser. Studerende, der er interesseret i denne linje i arbejdet kan vælge at tage klasser med fokus på både forretning og kulturelle spørgsmål.

Den grundlæggende egenskab af østrigsk videregående uddannelsessystem er en fireårig uddannelse. Efter afslutningen af ​​bachelor-grad, ofte universitetet har stipendier til de studerende, der måske ønsker at yderligere undersøgelser til masters og endda til ph.d.-niveau.

Krems er en smuk by i Østrig. Som den femte største, har det hostet nogle bemærkelsesværdige uddannelsescentre såsom Danube University Krems, IMC Fachhochschule Krems og mange andre tekniske institutter.

Deltid Master grad programmer i Internationale Business i Østrig, Krems an der Donau. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Internationale Business, Krems an der Donau Filter

Master International Business and Economic Diplomacy

IMC Fachhochschule Krems
Master
Sep 2021
<
Deltid
<
4 semestre
31 Maj 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Vores to-årige masterprogram er centreret omkring udvikling af bredt baseret, fremadrettet ekspertise relateret til international ledelse og økonomisk diplomati.

Læs mere