MASTERSTUDIES

Deltid Master - Internationale Business i Malaysia

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Studerende interesseret i at rejse verden og hjælpe andre kulturer lykkes i erhvervslivet kan vælge at studere international business. Klasser kan omfatte international økonomi, kulturelle forskelle, finansielle markeder, internationale operationer, globale logistik og interkulturel kommunikation.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Deltid Master grad programmer i Internationale Business i Malaysia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Internationale Business, Malaysia Filter

Master of International Business

Monash University Malaysia
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;48 måneder
Engelsk
på universitet

Master of International Business præsenterer et akademisk stringent og professionelt relevant studieprogram i moderne internationale forretningsmæssige spørgsmål.

Læs mere

Civilingeniør i International Business Communications

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;60 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Science i International Business Communication fokuserer på business og corporate kommunikation i multinationale forretningsmiljøer. Kommunikationsgrænsefladen er me ...

Læs mere

Master of International Business

INTI International University & Colleges, Malaysia
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

The Master of International Business (MIB) undersøger emner, som påvirker primært på Asien - Stillehavsområdet. Virksomhedsdrift i denne region til stadighed at blive omdannet ...

Læs mere

Master of Science (international business)

Universiti Utara Malaysia
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Formålet med dette program er at producere kandidater, der besidder international business relaterede viden, analytiske og faglige færdigheder, og forberede dem til de udfordr ...

Læs mere