MASTERSTUDIES

Deltid Master - Internationale Business i Rostov ved Don

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

International virksomhed refererer til kommercielle aktiviteter, der involverer transaktioner af tjenesteydelser eller varer på tværs af to forskellige grænser. Studerende, der er interesseret i denne linje i arbejdet kan vælge at tage klasser med fokus på både forretning og kulturelle spørgsmål.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Rostov-on-Don er en havneby, og det administrative center for Rostov Oblast og det sydlige føderale distrikt Rusland og vært universiteter som Don State Technical University, Rostov State University Økonomi-og Sydlige føderale Universitet for at nævne et par stykker.

Deltid Master grad programmer i Internationale Business i Rusland, Rostov ved Don. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Internationale Business, Rostov ved Don Filter

Mester i international business

Rostov State University of Economics
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
på universitet

Master i International Business postgraduate kursus er velegnet til mennesker, hvis erhvervsmæssige aktivitet omfatter den økonomiske, finansielle, markedsføring og analytiske ...

Læs mere