MASTERSTUDIES

Deltid Master - Internationale Business i Vietnam

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Studerende interesseret i at rejse verden og hjælpe andre kulturer lykkes i erhvervslivet kan vælge at studere international business. Klasser kan omfatte international økonomi, kulturelle forskelle, finansielle markeder, internationale operationer, globale logistik og interkulturel kommunikation.

Vietnam byder på et bredt udvalg af fantastiske seværdigheder. Studerende kan nyde den naturlige skønhed af landet, vil de studerende, der rejser til Vietnam blive imponeret af de store byer, markeder og butikker, der er ulig noget på denne planet. University indgang i Vietnam er baseret på de scores opnået i optagelsesprøven.

Deltid Master grad programmer i Internationale Business i Vietnam. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Internationale Business, Vietnam Filter

Master of International Business

RMIT Vietnam
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Lær, hvordan man handler i en tilsluttet verden, og hvordan man styrer internationale teams med denne globalt anerkendte Master of International Business-grad.

Læs mere