MASTERSTUDIES

Deltid Master - International handel i Schweiz

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Handel er en stor del af det, der gør verden gå rundt, og dem, der studerer international handel kan være i stand til at gøre en forskel ved at forfølge en besættelse på dette område. Positioner som overholdelse analytiker, import specialist, og handel og investeringer officer kan alle være muligheder.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Deltid Master grad programmer i International handel i Schweiz. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i International handel, Schweiz Filter

Master i international handel (MIT) (europæiske og amerikanske akkrediteringer)

The International University in Geneva
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Fører til lederstillinger inden for handelsfremme og -udvikling i internationale handelsorganisationer, diplomatiske tjenester, handelskamre og privat sektor.

Læs mere

Master of Science i råvarehandel

Geneva School of Economics and Management – Msc in Commodity Trading
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
28 Feb 2021
på universitet

Master in Commodity Trading er et unikt program i Europa. Det fokuserer på finansiering af ressourcer, produkter og handelsstrømmer af varer og inkluderer kurser inden for rel ...

Læs mere