MASTERSTUDIES

Deltid Master - International handel i Geneve

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Studere den internationale handel kan være nøglen til at åbne flere centrale jobmuligheder, der er både rentable og meningsfyldt. Karriere som handel analytiker, handel og investeringer officer og overholdelse analytiker kan være til rådighed for dem, der fuldføre de nødvendige kurser.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Geneva er kendt for diplomati. Det er formentlig grunden til deres universitet er specialiseret i humanistiske videnskaber, med tilsætning af medicin. Private universiteter, institutter og private skoler er også specialiseret i love, statskundskab, internationale anliggender, historie osv.

Deltid Master grad programmer i International handel i Schweiz, Geneve. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i International handel, Geneve Filter

Master of Science i råvarehandel

Geneva School of Economics and Management – Msc in Commodity Trading
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
på universitet

Master in Commodity Trading er et unikt program i Europa. Det fokuserer på finansiering af ressourcer, produkter og handelsstrømmer af varer og inkluderer kurser inden for rel ...

Læs mere

Master i international handel (MIT) (europæiske og amerikanske akkrediteringer)

The International University in Geneva
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Fører til lederstillinger inden for handelsfremme og -udvikling i internationale handelsorganisationer, diplomatiske tjenester, handelskamre og privat sektor.

Læs mere