MASTERSTUDIES

Deltid Master - International handel i Barcelona

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En Master i International Trade program indebærer forståelse økonomiske og handelsmæssige interaktioner, såsom internationale finansverden, politik, strategier, jura og diplomati. Graden er designet til studerende, der søger en karriere som diplomater, der arbejder i udenrigspolitik, international business, og andre karrierer.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Som den 2. største by i Spanien, er Barcelona hovedstaden i Catalonien provinsen. Det har over 4 millioner indbyggere. Det er en levende by, der er vært tusindvis af turister årligt. Det er hjemsted for universitetet i Barcelona blandt andre.

Deltid Master grad programmer i International handel i Spanien, Barcelona. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i International handel, Barcelona Filter

Mester i udenrigshandel og international markedsføring

INSA Business, Marketing & Communication School
Master
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Uddannelsen fokuserer på de praktiske aspekter af de globale markeder for at lære de studerende de færdigheder, der gælder for den internationale handel, import og eksport, in ...

Læs mere

Masterprogram i International Handel, Finans og Udvikling

Barcelona Graduate School of Economics
Master
01 Sep 2021
<
Fuldtid
<
9 måneder
30 Jun 2021
på universitet

International handel, finansiering og udvikling er et krævende kandidatuddannelse, der kombinerer rigorøs analytisk træning med fokus på politik.

Læs mere

Master I International Business Management (ESP)

OBS Business School
Masters
Maj 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
10 måneder
Engelsk
Spansk
Online

Master i International Business Management er struktureret på en modulær måde gennem modulet i International Business Management og modulet i International Trade Management. ...

Læs mere

MBA Master i international handel

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Masters
MBA
<
Fuldtid
<
18 måneder
Spansk
Online

MBA Master i international handel vil give dig de nødvendige muligheder for at designe en international strategisk plan og være i stand til at imødegå alle de udfordringer, de ...

Læs mere