$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste International administration i Asien her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir. Programmer og kurser i international administration kan forberede de studerende til forskellige typer af administration karrier… Læs mere

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Programmer og kurser i international administration kan forberede de studerende til forskellige typer af administration karriere i både private og offentlige internationale organisationer. Studier i denne disciplin kan integrere både teori og praksis til at producere personer, der er godt afrundet og erfarne på området.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

International administration i Asien. Få alle International administration information og kontakte skolen i Asien direkte!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Singapore Business School
Singapore

En MBA er en Masters of Business Administration grad. MBA-programmet deler viden om grundlæggende og avanceret forretningspraksis.

En MBA er en Masters of Business Administration grad. MBA-programmet deler viden om grundlæggende og avanceret forretningspraksis. -
Master
Engelsk
Online