$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste International administration i Singapore her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning. Studier i international administration er designet til studerende, der ønsker at forfølge administrative karriere i forskellige former for internationale indstillinger. Eksempler på kursus emner omfatter politik, offentlige fin… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Studier i international administration er designet til studerende, der ønsker at forfølge administrative karriere i forskellige former for internationale indstillinger. Eksempler på kursus emner omfatter politik, offentlige finanser, dygtighed kommunikation udvikling og grundlæggende ledelsesprincipper.

Singapore, officielt Republikken Singapore, er en sydøstasiatisk ø bystat ud for den sydlige spids af malaysiske halvø, 137 km nord for ækvator. En række udenlandske universiteter, handelshøjskoler og specialiserede institutter har også opsætte deres asiatiske campusser i Singapore. Singapore er en af ​​de sikreste storbyer i verden ved stort set enhver foranstaltning.

International administration Singapore. Få alt information om International administration og kontakte skolen for Singapore International administration direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Singapore
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Singapore Business School
Singapore

En MBA er en Masters of Business Administration grad. MBA-programmet deler viden om grundlæggende og avanceret forretningspraksis.

En MBA er en Masters of Business Administration grad. MBA-programmet deler viden om grundlæggende og avanceret forretningspraksis. -
Master
Engelsk
Online