MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid International virksomhedsledelse i Slovenien her

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Slovenien (Slovenija) er medlem af Den Europæiske Union, Schengen-aftalen og NATO. Tidligere en af ​​Jugoslaviens 's seks republikker blev nutidens Slovenien selvstændigt i 1991. Slovenien har fire universiteter, der ligger i Ljubljana, Maribor, Nova Gorica og Koper.

Top Deltid International virksomhedsledelse i Slovenien. Få alt information om Deltid International virksomhedsledelse og kontakte skolen i Slovenien!

1 Resultater i International virksomhedsledelse, Slovenien Filter

Master i International Business Management

DOBA Business School
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Serbisk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Erhverv og organisation er en vital del af det moderne liv. Fuldt godkendt program International Business Management opfylder de nye behov i dagens jobs på markedet og hjælper ...

Læs mere