MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Iværksætterledelse i Holland her

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende, der har til hensigt at drive deres egen virksomhed måske ønsker at studere iværksætteri ledelse. Hvert program vil variere, men pensum omfatter generelt forretnings- og ledelsesmæssige kompetencer som økonomi, kommunikation, regnskab, markedsføring, virksomhedsdrift og ledelse.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Top Deltid Iværksætterledelse i Holland. Få alt information om Deltid Iværksætterledelse og kontakte skolen i Holland!

3 Resultater i Iværksætterledelse, Holland Filter

MSc i bæredygtigt iværksætteri

University of Groningen - Campus Fryslan
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
01 May 2021
Engelsk
på universitet

Nogensinde overvejet en karriere inden for bæredygtighed og ledelse? Dette kandidatuddannelse lærer dig alt hvad du behøver at vide om bæredygtigt iværksætteri. Den globale øk ...

Læs mere

Master i ledelse, politikanalyse og iværksætteri i sundheds- og livsvidenskab

Vrije Universiteit Amsterdam
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
01 Apr. 2021
Engelsk
på universitet

Du starter dit studie med tre obligatoriske kurser, der introducerer dig til programmets kernekompetencer, disse er: Analyse af komplekse samfundsmæssige spørgsmål relateret t ...

Læs mere

Master i globalt iværksætteri

United International Business Schools
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Fuldtidsstuderende kan opnå en kandidatgrad i 1 akademisk år på 9 måneder, i alt 3 fjerdedele på 20 point hver eller inden for 12 måneder, når arbejdsmængden spredes.

Læs mere