$close

Filtre

Se resultater

Master Jura i Bolivia - Master Jura

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale. Som folk rundt omkring i verden bliver mere og mere forbundet med hinanden, virkningerne af ret og forskrifter nå længere end nogensinde. Derfor dem, der ønsker at gå… Læs mere

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Som folk rundt omkring i verden bliver mere og mere forbundet med hinanden, virkningerne af ret og forskrifter nå længere end nogensinde. Derfor dem, der ønsker at gå ind i dette juridiske område ofte dyrker en baggrund i internationale undersøgelser.

Colombia, officielt Republikken Colombia, er en enhedsstat konstitutionelle republik bestående toogtredive afdelinger.

Master grad programmer i Jura i Colombia, Bolivia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Colombia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Bolivian Private University
Bolivia, Colombia

Master of Business Law (MDE) er et program rettet mod fagfolk relateret til advokatpraksis inden for forretningsvirksomheder inden for det lokale, regionale og globale omfang.

Master of Business Law (MDE) er et program rettet mod fagfolk relateret til advokatpraksis inden for forretningsvirksomheder inden for det lokale, regionale og globale omfang. -
Master
Engelsk, Spansk
Jan 2022