MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Karrierecoaching i Sydamerika her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Sydamerika Det er omkranset mod vest af Stillehavet og mod nord og øst af Atlanterhavet, Nordamerika og det Caribiske Hav ligger mod nordvest. Det omfatter tolv suveræne stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela - og to ikke-statslige områder - Fransk Guyana et oversøisk territorium i Frankrig, og Falklandsøerne , en britisk oversøisk territorium. Ud over dette, kan Trinidad og Tobago og theABC øerne Holland også være en del af Sydamerika.

Masters Degree i Karrierecoaching i Sydamerika. Få alle mester i Karrierecoaching information og kontakte skolen i Sydamerika direkte!

1 Resultater i Karrierecoaching, Sydamerika Filter

MA i Organisatorisk Coaching

Universidad UNIACC
Master
<
Fuldtid
<
18 måneder
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidat Master i Organisatorisk Coaching vil være i stand til automatisk liderarse og styre gruppen og organisatoriske ændringer, ved hjælp af forskellige færdigheder og reds ...

Læs mere