close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Konditori her!

En kandidatgrad kan være et dristigt skridt fremad i din karrierevej. Videregående uddannelse er en nøglefaktor for at fastslå faglig succes. At opnå en avanceret grad kan hjælpe dig med at finde et job, der er personligt tilfredsstillende og økonomisk givende. Hvad er en Master i konditori? Det er en højt specialiseret grad for dem, der ønsker at lave desserter deres højeste prioritet… Læs mere

En kandidatgrad kan være et dristigt skridt fremad i din karrierevej. Videregående uddannelse er en nøglefaktor for at fastslå faglig succes. At opnå en avanceret grad kan hjælpe dig med at finde et job, der er personligt tilfredsstillende og økonomisk givende.

Hvad er en Master i konditori? Det er en højt specialiseret grad for dem, der ønsker at lave desserter deres højeste prioritet. En mester i konditori indebærer en masse praktisk læring. Studerende, der vælger dette fagområde, kan lære om kokkens madlavning og de mest avancerede teknikker til at skabe søde godbidder. Der er ofte en stærk vægt på gastronomi. Denne grad kan tage en konditor til et højere niveau af kreativitet og evne i køkkenet.

At studere for en mester i konditori kan hjælpe eleverne med at lære at organisere og udnytte et arbejdsområde effektivt. Det kan også hjælpe individer med at udvikle de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i top-niveau restauranter og kulinariske miljøer. Studerende lærer at skabe innovative desserter til en række lejligheder.

Omkostningerne ved at opnå en avanceret grad i wienerbrød kan variere efter institution og beliggenhed. Der kan være rejse- og logiomkostninger forbundet med programmet. Undersøg disse detaljer for de institutioner, du er interesseret i at deltage i.

Pastry kokke er i høj efterspørgsel på mange steder. Der er lande klubber, der beskæftiger wienerbrød kokke, samt resorts og high-end hoteller. Enkeltpersoner kan arbejde som cateringfirmaer eller holde positioner med event management virksomheder, for at give elegante desserter til særlige lejligheder. Restauranter over hele verden ansætter konditorer til at skabe bemærkelsesværdige konfektioner til deres kunder. Dette er en karriere, der kan tage dig næsten overalt i verden.

Der er mange anerkendte institutioner til at tjene en mester i konditori, og de er placeret over hele verden. Dette er en meget praktisk uddannelse og er generelt afsluttet i et semester. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date ... +

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date træning i det sødeste område af køkkenet. -
Master
Fuldtid
5 måneder
Spansk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her