close

Filtre

Se resultater

Master Kunst og design i Dalian - Master Kunst og design

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning. Programmer inden for kunst og design fokuserer på både kunsten at skabe kunst og ledelseskomponenten for at få kunst og medier ind i verden. Annoncører, studieledere, mode direktører og grafiske kunstnere kan alle nyde godt a… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Programmer inden for kunst og design fokuserer på både kunsten at skabe kunst og ledelseskomponenten for at få kunst og medier ind i verden. Annoncører, studieledere, mode direktører og grafiske kunstnere kan alle nyde godt af dette emne.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

Master grad programmer i Kunst og design i Kina, Dalian. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel

Dalian Polytechnic University
Dalian, Kina

1 kopi af pas " Stipendier Kinesiske regering Scholarship: Ifølge "Mål for kinesiske regering Scholarship Status"

1 kopi af pas " Stipendier Kinesiske regering Scholarship: Ifølge "Mål for kinesiske regering Scholarship Status" -
Master
Fuldtid
2 - 3 år
Kinesisk
Sep 2021
på universitet