3 Deltid Kandidat Programmer i Landbrugsteknologi i Europa for 2024

Deltid Kandidat Programmer i Landbrugsteknologi i Europa for 2024Filter
    • Lugo, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Spanish, Galicisk

    Det generelle mål med titlen "Master i agronomisk teknik" er uddannelse af seniorteknikere, der er uddannet til at projicere, planlægge, organisere, styre og kontrollere produktionssystemer og processer, der er udviklet i landbrugsfødevaresektoren, herunder de nødvendige infrastrukturer og faciliteter til effektiv udførelse af disse produktive aktiviteter, alt sammen inden for en ramme for beskyttelse og bevarelse af miljøet og udvikling og forbedring af landdistrikterne.

    • Turin, Italien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    I Europa vil præcisionslandbrug og mere generelt integrationen af digital teknologi i landbrugssektoren blive de mest indflydelsesrige tendenser i den nærmeste fremtid. Ved at deltage i den meget tværfaglige kandidatuddannelse i AgriTech Engineering bliver du en ingeniør, der er i stand til at styre og generere teknologisk innovation i Agriculture 4.0.

    • Leuven, Belgien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Agro- og økosystemteknik handler om at sikre fremgang og velvære for nuværende og kommende generationer i både det globale nord og det globale syd. Agro- og økosystemer leverer en bred vifte af væsentlige varer og tjenester som mad, vand, energi og biodiversitet. Den moderne kontekst for befolkningstilvækst, hurtig urbanisering, økonomisk globalisering, klimaændringer, skovrydning, jordforurening og nedbrydning udfordrer imidlertid den fremtidige tilvejebringelse af en tilstrækkelig mængde og kvalitet af disse varer og tjenester.