MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Landskabsarkitektur i Oceanien her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Landskabsarkitektur fremhæver bruge de rigtige planter, faciliteter og design for at skabe et udendørs rum, der er speciel og funktionelle. Landskabsarkitekter hjælpe med at planlægge og kuratere parker og offentlige grønne områder, ofte med hjælp fra ingeniører, entreprenører, gartneri, og byplanlæggere.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Masters Degree i Landskabsarkitektur i Oceanien. Få alle mester i Landskabsarkitektur information og kontakte skolen i Oceanien direkte!

2 Resultater i Landskabsarkitektur, Oceanien Filter

Master of Landscape Architecture

University of Technology Sydney
Master
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master of Landscape Architecture giver eleverne mulighed for at samarbejde sammen med berømte praktikere fra prisbelønnede internationale designstudier og førende eksperter in ...

Læs mere

Master of Landscape Architecture

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Master
Feb 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Bliv leder og innovator i landskabsarkitektur praksis med dette prisbelønnede kursus.

Læs mere