MASTERSTUDIES

Master Landskabsarkitektur i En Coruña - Master Landskabsarkitektur

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Fletning områder som site planlægning, økologi, gartneri, landskab design, kunst og industrielt design, landskab arkitektur beskæftiger sig med oprettelse og langsigtet planlægning af uderum. Dette gælder for både offentlige byområder samt store erhvervsejendomme og private godser.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i Spanien, En Coruña. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Landskabsarkitektur, En Coruña Filter

Kandidatgrad i landskabsarkitektur Juana de Vega

Universidade da Coruña
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Jeg studerer modul struktur teori og metode Landskab Planlægning Landscape Design I

Læs mere