MASTERSTUDIES

Master Landskabsarkitektur i Manchester - Master Landskabsarkitektur

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Landskabsarkitektur refererer til brug af planter og åbne rum på en kreativ og funktionel måde. Landskabsarkitekter kan designe hospitalet grunde, der fremmer ro og afslapning, eller de kan arbejde for at designe et grønt tag, der hjælper virksomheder med at spare på opvarmning og afkøling omkostninger.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Manchester er kendt for sin arkitektur og har Storbritanniens næststørste byområde, 5 gange større end selve byen. Der er kun tre universiteter, men de har i alt 73 tusinde studerende.

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i Det Forenede Kongerige, Manchester. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Landskabsarkitektur, Manchester Filter

MA Arkitektur og Urbanisme

Manchester Metropolitan University
MA
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

MA Architecture and Urbanism giver dig mulighed for at studere og udføre dybdegående forskning i indflydelsen af globale kulturelle og økonomiske kræfter på nutidige byer. I l ...

Læs mere

Master of Landscape Architecture

Manchester Metropolitan University
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Master of Landscape Architecture er en professionel kvalifikation, akkrediteret af Landscape Institute, som giver en rute til en internationalt anerkendt kvalifikation i et hu ...

Læs mere