MASTERSTUDIES

Master Landskabsarkitektur i Albuquerque - Master Landskabsarkitektur

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Planlægning og forvaltning af offentlige og private udendørs grønne områder falder inden for landskabsarkitektur. Et tværfagligt praksis, det slutter flere kald såsom landskab design, botanik, økologi, gartneri, kunst, site planlægning og andre til at skabe, direkte og vedligeholde naturområder, for det meste i bymiljøer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Mange studerende er drifting til Albuquerque, New Mexico for deres grader af forskellige årsager. Der er 8 højere læreanstalter med University of New Mexico - Main Campus har den højeste antal studerende. Det er et offentligt universitet. ITT Technical Institute i Albuquerque har det højeste antal studerende blandt de private institutioner.

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i USA, Albuquerque. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Landskabsarkitektur, Albuquerque Filter

Master of Landscape Architecture

University of New Mexico School of Architecture and Planning
Master
Engelsk

Master i landskabsarkitekturuddannelsen ved University of New Mexico er forpligtet til at undersøge principper og teorier om landskabsarkitektur, deres anvendelse som værktøje ...

Læs mere