MASTERSTUDIES

Master Landskabsarkitektur i Providence - Master Landskabsarkitektur

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Landskabsarkitektur involverer arbejde med planter, træer, buske og andre grønne områder med henblik på at producere en beroligende og sammenhængende miljø. Landskabsarkitekter er ansvarlige for at designe offentlige parker og haver, universitetsområder, og selv monumenter og Memorial Gardens.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grund af en række hospitaler og højere uddannelse faciliteter økonomi Providence nu tjenester baseret på. Kulturen i byen er den samme som Rhode Island kultur. "

Master grad programmer i Landskabsarkitektur i USA, Providence. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Landskabsarkitektur, Providence Filter

MLA | Master i landskabsarkitektur

Rhode Island School of Design
Master
Sep 2021
Engelsk

Som den eneste amerikansk-baserede kunst- og designskole med en godkendt kandidatuddannelse i landskabsarkitektur tilbyder RISD en enestående mulighed for at studere disciplin ...

Læs mere