$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Ledelsesstudier i Firenze

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen. Management undersøgelser kan forberede de studerende til en ledende stilling i en række organisationer, herunder regeringen. Mange programmer giver de studerende at specialisere sig i et område… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Management undersøgelser kan forberede de studerende til en ledende stilling i en række organisationer, herunder regeringen. Mange programmer giver de studerende at specialisere sig i et område af deres valg, såsom finansiering, markedsføring, økonomi eller regnskab.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Firenze er en af ​​de mest folkerige by i Italien. Dette sted er kendt for sin kunst institutioner. Desuden er institutioner som Florence University of Arts dedikeret til at levere god kvalitet kunst uddannelse. Disse uddannelsesinstitutioner fokuserer på over alle grooming af de studerende.

Fjernundervisning Master grad programmer i Ledelsesstudier i Italien, Firenze. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Pixel
Firenze, Italien

Tilmeld dig den 10. udgave af Master i europæisk projektplanlægning og ledelse. Internationale praktikophold garanteret i 60 partnerorganisationer med base i hele Europa. Den ... +

Tilmeld dig den 10. udgave af Master i europæisk projektplanlægning og ledelse. Internationale praktikophold garanteret i 60 partnerorganisationer med base i hele Europa. Den 10. udgave af masterprogrammet præsenteres som et hybridinitiativ (dvs. online og onsite). Målet med kandidaten i europæisk projektplanlægning og ledelse er at give deltagerne færdighederne til at arbejde med succes inden for internationalt samarbejde ved hjælp af europæiske finansieringsprogrammer. -
Master
Fuldtid
5 måneder
Engelsk
Okt 2022
på universitet
Online