$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Luksusledelse i Madrid

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   Et program i luksus ledelse underviser studerende særlige forhold den luksus markedet, og hvordan de skal håndtere og markedsføre produkterne. Kurser fokuserer ofte på eksisterende o… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Et program i luksus ledelse underviser studerende særlige forhold den luksus markedet, og hvordan de skal håndtere og markedsføre produkterne. Kurser fokuserer ofte på eksisterende og nye markeder og forbrugere, samt de forskellige segmenter af erhvervslivet.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Fjernundervisning Master grad programmer i Luksusledelse i Spanien, Madrid. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Spanien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Barcelona, Spanien +2 Mere

Luxury / VIP Management Master grad i turistindustrien giver dig den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademisk ... +

Luxury / VIP Management Master grad i turistindustrien giver dig den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademiske søjler og professionel praktisk erfaring. -
Master
Fuldtid
Engelsk
på universitet
Online