close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Mad- og drikkevareledelse i Brasilien her!

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogb… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Mad- og drikkevareledelse i Brasilien. Få alt information om Mad- og drikkevareledelse og kontakte skolen direkte her.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Audencia Business School
Sao Paulo, Brasilien +1 Mere

For fremtidige ledere, der er lidenskabelige med fødevarer og landbrug, leverer Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet top akademisk og praktisk ... +

For fremtidige ledere, der er lidenskabelige med fødevarer og landbrug, leverer Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet top akademisk og praktisk erhvervskundskab for bedre at klare verdens fødevareudfordringer på en ansvarlig og innovativ måde. -
MBA MSc
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Rio de Janeiro, Brasilien

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruk ... +

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruktion af specifikke menuer; krydsning af ernæringsbaser og gastronomiske teknikker (tendens i området); det tekniske og historiske fundament for det nationale, internationale køkken, bageri og konfekture brugen af kreativitet og maddesignemner ud over iværksætteri og markedsføring inden for gastronomi. -
Master
Portuguese (Brazil)
Mar 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her