close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Mad- og drikkevareledelse i Rio de Janeiro her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være… Læs mere

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Denne by har mange faciliteter til at give uddannelse på alle niveauer. Nogle af de bemærkelsesværdige universiteter og højere læreanstalter i denne by er Rio de Janeiro State University og Federal University of Rio de Janeiro.

Mad- og drikkevareledelse Rio de Janeiro. Få alt information om Mad- og drikkevareledelse og kontakte skolen for Rio de Janeiro Mad- og drikkevareledelse direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Rio de Janeiro, Brasilien

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruk ... +

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruktion af specifikke menuer; krydsning af ernæringsbaser og gastronomiske teknikker (tendens i området); det tekniske og historiske fundament for det nationale, internationale køkken, bageri og konfekture brugen af kreativitet og maddesignemner ud over iværksætteri og markedsføring inden for gastronomi. -
Master
Portuguese (Brazil)
Mar 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her