close

Filtre

Se resultater

Master Mad- og drikkevarevirksomhed i Rio de Janeiro - Master Mad- og drikkevarevirksomhed

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialis… Læs mere

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Denne by har mange faciliteter til at give uddannelse på alle niveauer. Nogle af de bemærkelsesværdige universiteter og højere læreanstalter i denne by er Rio de Janeiro State University og Federal University of Rio de Janeiro.

Master grad programmer i Mad- og drikkevarevirksomhed i Brasilien, Rio de Janeiro. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Rio de Janeiro, Brasilien

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruk ... +

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruktion af specifikke menuer; krydsning af ernæringsbaser og gastronomiske teknikker (tendens i området); det tekniske og historiske fundament for det nationale, internationale køkken, bageri og konfekture brugen af kreativitet og maddesignemner ud over iværksætteri og markedsføring inden for gastronomi. -
Master
Portuguese (Brazil)
Mar 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her