$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Madteknologi her!

En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder. Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der e… Læs mere

En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder.

Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der er involveret i fødevareproduktion. Tegninger fra kemi og mikrobiologi kan eleverne lære fundamentet af fødevareegenskaber og den teknologi, der bruges til at realisere og perfektisere dem, så fortsæt med at designe og forny fødevareløsninger. Dette omfatter sikring af fødevarekvalitet og -sikkerhed samt forståelse af miljømæssige og sociale problemer involveret.

Studerende på vej til en Master i Fødevareteknologi kan bygge planlægning og problemløsning færdigheder, der kan anvendes andre steder i livet. De udvikler typisk også en forståelse af forsknings- og udviklingsprocesser sammen med et bredere billede af fødevareindustriens indflydelse og hvordan man kan foretage en sund vurdering af disse konsekvenser.

Undervisningsomkostningerne for en Master i Fødevareteknologi varierer fra en institution til en anden, og programmet tager normalt to år at afslutte. Studerende bør undersøge potentielle skoler for at finde mere information om disse omkostninger.

Fødevareteknologer er altid efterspurgte, så anerkendelsen, der følger med en Master i Food Technology, baner vejen for forskellige potentielle karriere. Mange kandidater finder arbejde hos fødevareproducenter, fra at udvikle og overvåge fremstillingsprocesser til at arbejde som kvalitetskontrolinspektører og sikkerhedstestere for produkter. Kandidater kan også arbejde som fødevareforskere ved forskningsinstitutter dedikeret til at gennemføre undersøgelser og afprøve ny teknologi til behandling og konservering af fødevarer.

Forskellige programmer for at opnå en Master i Food Technology kan findes over hele verden. Online-programmer tilbyder en fordel for studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan eller bor i fjerntliggende områder. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Turku
Turku, Finland

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Aug 2024
17 Jan 2024
på universitet
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning ... +

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning og variationen i udgangsmaterialerne, resulterer dette i en større risiko for variation under produktion, transport og opbevaring. Hvordan forsyner vi så mange mennesker som muligt på de mest bæredygtige måder med sund mad af høj kvalitet? Du vil håndtere dette og lignende spørgsmål i kandidatuddannelsen "Fødevarekvalitet og -sikkerhed". -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Okt 2023
15 Jun 2023
på universitet
 
EIT Food
Leuven, Belgien

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og ... +

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og industrielle partnere fra hele vores partnernetværk og har til formål at forberede dig på at drive en fremtidig transformation af fødevaresystemet og øge konkurrenceevnen hos de virksomheder, du valgte at arbejde for. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Sep 2023
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Lund University
Lund, Sverige

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes ... +

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes gennem samarbejde mellem fem europæiske universiteter. Kandidater vil være i stand til at påtage sig de enorme udfordringer og muligheder i sektoren for fødevareinnovation, produktdesign og emballage. De starter typisk enten deres egen produktions- eller konsulentvirksomhed, finder positioner enten i deres land eller i en national gren af et større internationalt fødevaremærke, eller de vender tilbage til den akademiske verden som doktorander inden for fødevare / innovation. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Olsztyn, Polen

Fakultetet for Fødevarevidenskab ved UWM i Olsztyn tilbyder i samarbejde med Fakultetet for Mekanisk Teknik og Procesteknik ved University of Applied Sciences i Offenburg muli ... +

Fakultetet for Fødevarevidenskab ved UWM i Olsztyn tilbyder i samarbejde med Fakultetet for Mekanisk Teknik og Procesteknik ved University of Applied Sciences i Offenburg mulighed for at tage fuldtids, 3-semester, anden grads masterstudier i fødevareteknologi og menneskelig ernæring inden for fødevareteknologi. Alle undervisningstimer vil udelukkende foregå på engelsk. Undervisningen i vinterhalvåret vil foregå i Offenburg, og i sommerhalvåret – i Olsztyn. Valget af undervisningssted for tredje semester vil afhænge af vejleder og emne for ens diplomarbejde (det kan enten være Olsztyn eller Offenburg). Kandidater opnår et diplom fra anden grads masterstudier ved UWM i Olsztyn i hovedfaget Food Technology and Human Nutrition (inden for fødevareteknologi) og et diplomuddannelse af masterstudier ved University of Applied Sciences i Offenburg i hovedfaget Process Engineering . Hvis du er interesseret i en ingeniørs vision om udviklingen af fødevarer og metoder til fremstilling heraf, er du velkommen til at tage disse undersøgelser op. Ansøgninger kan indgives af kandidater fra ingeniørstudier i landbrug, skovbrug og veterinærvidenskab, med godt kendskab til engelsk (dokumenteret niveau B2), og samtidig mobile og ivrige efter at tilegne sig nye kompetencer og erfaring under deres studier på en polsk eller tysk universitet. -
Master
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
Mar 2023
på universitet
 
Technion International
Haifa, Israel

Fakultetet for Bioteknologi og Fødevareteknik udbyder en studieretning i Bioteknologi og Fødevareteknik.

Fakultetet for Bioteknologi og Fødevareteknik udbyder en studieretning i Bioteknologi og Fødevareteknik. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Okt 2023
på universitet
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det Forenede Kongerige

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødev ... +

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødevarer smager og føles, og hvordan de påvirker ernæring og sundhed. Du vil udforske sensorisk evaluering, fødevarelovgivning og hvordan globale tendenser inden for handel, regulering og politik påvirker fødevarekædens bæredygtighed og bredere indflydelse. Du overvejer også emner som moderne produktions- og analytiske teknologier, funktionel mad og mærkningslovgivning og hvordan man kan sikre, at fødevarer er nærende og sikre at spise. Tekniske færdigheder er afgørende for fødevareindustrien, og de er en vigtig del af dette kursus. I vores dedikerede fødevareteknologi- og biokemilaboratorier har du praktiske sessioner inden for fødevareproduktion, hvor du vurderer fødevares sensoriske egenskaber, mikrobiologisk kvalitet og den kemiske og fysiske analyse af fødevarer. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Aug 2023
på universitet
Online
 
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugal

Fødevaresektoren er afgørende for at sikre samfundets kvalitet og udvikling. På trods af den nylige udvikling i fødevaresystemerne nærmer sig i dag store udfordringer. Eksempl ... +

Fødevaresektoren er afgørende for at sikre samfundets kvalitet og udvikling. På trods af den nylige udvikling i fødevaresystemerne nærmer sig i dag store udfordringer. Eksempler på disse er 2030-dagsordenen, der blev udstedt af FN med 17 mål for bæredygtig udvikling (SDG), da udvikling og bæredygtighed i øjeblikket er på en kollisionsrute og COVID-19-pandemien. I 2050 vil verden have brug for 60 procent mere mad, og med faldet i produktivitetsniveauer er det usandsynligt, at dette mål vil blive nået, i det mindste hvis der ikke er nogen ændring i det nuværende fødevaresystem. I denne forstand er det nødvendigt at skabe udviklings- og innovationsstrategier for at øge landbrugs- og fødevareproduktionen bæredygtigt, forbedre globale forsyningskæder, mindske madtab og affald, mindske miljøpåvirkningen, spare energi og sikre sikker og nærende mad til alle. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk, Portugisisk
på universitet
 
Offenburg University
Offenburg, Tyskland

Den engelsklærte kandidatuddannelse i bioteknologi (MBT) giver dig kvalifikationer til at deltage i løsningsudviklingen for afgørende spørgsmål om vores fremtid.

Den engelsklærte kandidatuddannelse i bioteknologi (MBT) giver dig kvalifikationer til at deltage i løsningsudviklingen for afgørende spørgsmål om vores fremtid. -
MSc
Fuldtid
3 - 4 semestre
Engelsk, Tysk, Polere
Okt 2023
31 Mar 2023
på universitet
 
Leeds, Det Forenede Kongerige

Our Food Science (Food Biotechnology) MSc engages with issues at the very forefront of modern food production. Not only will you advance your knowledge of crucial areas within ... +

Our Food Science (Food Biotechnology) MSc engages with issues at the very forefront of modern food production. Not only will you advance your knowledge of crucial areas within food science and health, but you’ll also explore the origins of biotechnology, the legislation and social issues related to biotechnology in food and modern bioanalytical methods in biotechnology and food safety. You’ll study in our School of Food Science and Nutrition at Leeds, which is home to world-leading research that has impacted key areas in the food industry. This research directly informs this MSc programme, meaning you’ll be learning the latest innovations and practices in food science from researchers and academics who work within the School’s research institutes and groups. -
MSc
Fuldtid