close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Madteknologi her!

En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder. Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der e… Læs mere

En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder.

Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der er involveret i fødevareproduktion. Tegninger fra kemi og mikrobiologi kan eleverne lære fundamentet af fødevareegenskaber og den teknologi, der bruges til at realisere og perfektisere dem, så fortsæt med at designe og forny fødevareløsninger. Dette omfatter sikring af fødevarekvalitet og -sikkerhed samt forståelse af miljømæssige og sociale problemer involveret.

Studerende på vej til en Master i Fødevareteknologi kan bygge planlægning og problemløsning færdigheder, der kan anvendes andre steder i livet. De udvikler typisk også en forståelse af forsknings- og udviklingsprocesser sammen med et bredere billede af fødevareindustriens indflydelse og hvordan man kan foretage en sund vurdering af disse konsekvenser.

Undervisningsomkostningerne for en Master i Fødevareteknologi varierer fra en institution til en anden, og programmet tager normalt to år at afslutte. Studerende bør undersøge potentielle skoler for at finde mere information om disse omkostninger.

Fødevareteknologer er altid efterspurgte, så anerkendelsen, der følger med en Master i Food Technology, baner vejen for forskellige potentielle karriere. Mange kandidater finder arbejde hos fødevareproducenter, fra at udvikle og overvåge fremstillingsprocesser til at arbejde som kvalitetskontrolinspektører og sikkerhedstestere for produkter. Kandidater kan også arbejde som fødevareforskere ved forskningsinstitutter dedikeret til at gennemføre undersøgelser og afprøve ny teknologi til behandling og konservering af fødevarer.

Forskellige programmer for at opnå en Master i Food Technology kan findes over hele verden. Online-programmer tilbyder en fordel for studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan eller bor i fjerntliggende områder. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrig

Dette program er undervist i fransk.

Dette program er undervist i fransk. -
MSc
Fuldtid
Fransk
Sep 2020
på universitet
KU Leuven
Leuven, Belgien

Denne to-årige europæiske master fremmer innovation og teknologi, der hjælper dig med at udmærke dig med fremtidige behov og bæredygtighed inden for vores FOOD4S ("madstyrke") ... +

Denne to-årige europæiske master fremmer innovation og teknologi, der hjælper dig med at udmærke dig med fremtidige behov og bæredygtighed inden for vores FOOD4S ("madstyrke") paradigme: Sustainable Food Systems Science and Engineering. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
EIT Food
Warszawa, Polen +5 Mere

Flagskibet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unikke tilbud om at udvikle top talent for fødevaresektoren. Programmet er baseret på en kombination af grundlæggende f ... +

Flagskibet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unikke tilbud om at udvikle top talent for fødevaresektoren. Programmet er baseret på en kombination af grundlæggende færdigheder til at blive effektive innovatorer og iværksættere i fødevaresektoren sammen med vigtige tekniske færdigheder, der er skræddersyet til den enkelte karriere Pathway for hver elev. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Sep 2020
på universitet
Ural Federal University
Jekaterinburg, Rusland

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden fo ... +

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden for fødevare- og drikkeindustrier. Omfattende programplan dækker forskellige aspekter af studier af mikroorganismer, cellekulturer af dyr og planter, biologisk aktive stoffer, processer med homeostase og human ernæring, hovedpersoner inden for genetisk og metabolisk teknik og teknikker til bestemmelse af virkningerne af genetisk modificerede produkter på biogenstande . -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2020
30 Sep 2020
på universitet
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Schweiz

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter ... +

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter og processer effektivt fra råmateriale til levering. Du overvejer viden om teknologi, mad, emballage, forsyningskæde, strategi og design. -
MSc
Fuldtid
Deltid
3 - 7 semestre
Engelsk
Sep 2020
på universitet
University of Turku
Turku, Finland

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Aug 2021
20 Jan 2021
på universitet
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgien

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdann ... +

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdannelse (forarbejdning) af råvarer til produkter egnet til konsum rollen for efteropdræt og fødevarebevaringsenhedens operationer i at levere sikre og næringsrige fødevarer til slutbrugeren. Disse to bekymringer oversættes direkte til IUPFOOD-programmets fokuspunkter. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er fælles organiseret af KU Leuven og Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinerede ekspertise inden for forskning og uddannelse inden for fødevareteknologi. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
University of Lincoln
Lincoln, Det Forenede Kongerige

Dette program har til formål at udstyre elever med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktledelsesroller i den globalt vigtige landbru ... +

Dette program har til formål at udstyre elever med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktledelsesroller i den globalt vigtige landbrugsfødevare sektor. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2020
på universitet
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det Forenede Kongerige

Hvordan vurderer du mikrobielle kontaminanter i færdigretter? Hvordan kan vi påvirke smag og tekstur på fødevarer for at gøre dem mere ønskelige? Hvordan kan vi bruge nye tekn ... +

Hvordan vurderer du mikrobielle kontaminanter i færdigretter? Hvordan kan vi påvirke smag og tekstur på fødevarer for at gøre dem mere ønskelige? Hvordan kan vi bruge nye teknologier til at fremstille sikre, bæredygtige fødevarer? Gennem dette kursus vil du udforske fødevareproduktion fra det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan de biokemiske egenskaber ved fødevarekomponenter påvirker, hvordan fødevarer smager og føles, og hvordan de påvirker ernæring og sundhed. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2020
på universitet
Online
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexico

Generel målsætning: At tilbyde en ramme for specialiseret akademisk uddannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomer og beslægtede ... +

Generel målsætning: At tilbyde en ramme for specialiseret akademisk uddannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomer og beslægtede karrierer, der danner menneskelige ressourcer på fremragende niveau med et solidt forberedende arbejde inden for forskellige videnskabsområder, der er i stand til udføre original og uafhængig forskning, der repræsenterer betydelige fremskridt inden for fødevarevidenskab og teknologi med større vægt på områderne korn og akvakulturprodukter. Giv dem også et dybtgående og omfattende overblik, så de kan identificere relevante problemer på deres arbejdsområder og generere relevant viden. -
Master
Fuldtid
2 år
Spansk
Aug 2020
på universitet
Lund University
Lund, Sverige

Denne fælles Erasmus Mundus-mastergruppe har til formål at skabe en europæisk dimension i det videnintensive område inden for fødevareforskning og -udvikling og er yderst rele ... +

Denne fælles Erasmus Mundus-mastergruppe har til formål at skabe en europæisk dimension i det videnintensive område inden for fødevareforskning og -udvikling og er yderst relevant for både EU-studerende og tredjelandsstuderende, der ønsker at være beskæftiget inden for fødevare- og drikkevaresektoren. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
Politecnico di Milano
Milano, Italien

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæd ... +

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæden i fødevare- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Okt 2020
på universitet
University of Algarve
Faro, Portugal

Målet med MSc-programmet i fødevareteknologi er at give en generel forståelse af fødevareegenskaber og produktion og viden om teknologier, der er involveret i produktionen af ... +

Målet med MSc-programmet i fødevareteknologi er at give en generel forståelse af fødevareegenskaber og produktion og viden om teknologier, der er involveret i produktionen af sikker og sund mad, der kvalificerer modtageren ikke kun til at analysere og kontrollere, men også til at designe, innovere og udvikle fødevareproduktionssystemer og fødevarer. -
MSc
Fuldtid
2 år
Portuguese (Portugal), Engelsk
Okt 2020
på universitet
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Mad er grundlæggende forskellig fra andre varer: Den består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dens sammensætning og v ... +

Mad er grundlæggende forskellig fra andre varer: Den består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dens sammensætning og variationen i dets udgangsmaterialer resulterer dette i en større risiko for variation under produktion, transport og opbevaring. Hvordan forsyner vi så mange mennesker som muligt på den mest bæredygtige måde med sund mad i høj kvalitet? Du vil håndtere dette og lignende spørgsmål i masterprogrammet "Fødevarekvalitet og sikkerhed". -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
01 Okt 2020
på universitet
University of Parma
Parma, Italien

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab ... +

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og teknologi. -
Master
Fuldtid
3 år
Engelsk, Italiensk
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her