$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Madteknologi her!

En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder. Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der e… Læs mere

En kandidatgrad er det første skridt i kandidatuddannelsen, efter en bachelorgrad. At opnå denne grad bekræfter elevernes ekspertise inden for deres fagområde, hvilket gør det til et akademisk mål for mange. Ved at opnå en kandidatgrad kan man åbne et væld af karrieremuligheder.

Hvad er en Master i Fødevareteknologi? Denne grad giver en forståelse for den forskning og udvikling, der er involveret i fødevareproduktion. Tegninger fra kemi og mikrobiologi kan eleverne lære fundamentet af fødevareegenskaber og den teknologi, der bruges til at realisere og perfektisere dem, så fortsæt med at designe og forny fødevareløsninger. Dette omfatter sikring af fødevarekvalitet og -sikkerhed samt forståelse af miljømæssige og sociale problemer involveret.

Studerende på vej til en Master i Fødevareteknologi kan bygge planlægning og problemløsning færdigheder, der kan anvendes andre steder i livet. De udvikler typisk også en forståelse af forsknings- og udviklingsprocesser sammen med et bredere billede af fødevareindustriens indflydelse og hvordan man kan foretage en sund vurdering af disse konsekvenser.

Undervisningsomkostningerne for en Master i Fødevareteknologi varierer fra en institution til en anden, og programmet tager normalt to år at afslutte. Studerende bør undersøge potentielle skoler for at finde mere information om disse omkostninger.

Fødevareteknologer er altid efterspurgte, så anerkendelsen, der følger med en Master i Food Technology, baner vejen for forskellige potentielle karriere. Mange kandidater finder arbejde hos fødevareproducenter, fra at udvikle og overvåge fremstillingsprocesser til at arbejde som kvalitetskontrolinspektører og sikkerhedstestere for produkter. Kandidater kan også arbejde som fødevareforskere ved forskningsinstitutter dedikeret til at gennemføre undersøgelser og afprøve ny teknologi til behandling og konservering af fødevarer.

Forskellige programmer for at opnå en Master i Food Technology kan findes over hele verden. Online-programmer tilbyder en fordel for studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan eller bor i fjerntliggende områder. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Turku
Turku, Finland

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Aug 2022
19 Jan 2022
på universitet
 
EIT Food
Leuven, Belgien

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og ... +

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og industrielle partnere fra hele vores partnernetværk og har til formål at forberede dig på at drive en fremtidig transformation af fødevaresystemet og øge konkurrenceevnen hos de virksomheder, du valgte at arbejde for. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 
University of Lincoln
Lincoln, Det Forenede Kongerige

Den globalt vigtige landbrugsfødevaresektor er iboende forbundet med udfordringer omkring brug af jord og vand, klimaændringer, sundhed og velvære. Dette branchestyrede progra ... +

Den globalt vigtige landbrugsfødevaresektor er iboende forbundet med udfordringer omkring brug af jord og vand, klimaændringer, sundhed og velvære. Dette branchestyrede program sigter mod at udstyre studerende med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise, der er nødvendige for at påtage sig tekniske og produktionsstyringsroller inden for denne voksende industri. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Ural Federal University
Jekaterinburg, Rusland

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden fo ... +

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden for fødevare- og drikkeindustrier. Omfattende programplan dækker forskellige aspekter af studier af mikroorganismer, cellekulturer af dyr og planter, biologisk aktive stoffer, processer med homeostase og human ernæring, hovedpersoner inden for genetisk og metabolisk teknik og teknikker til bestemmelse af virkningerne af genetisk modificerede produkter på biogenstande . -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
01 Sep 2022
24 Dec 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Universidad Pública de Navarra - UPNA
Pamplona, Spanien

Reager på udfordringerne i nutidens fødevareindustri gennem bæredygtighed, innovation og forskning og fremmer forandring mod mere bæredygtig fødevareproduktion og forbrugsmøns ... +

Reager på udfordringerne i nutidens fødevareindustri gennem bæredygtighed, innovation og forskning og fremmer forandring mod mere bæredygtig fødevareproduktion og forbrugsmønstre. Hvorfor studere en kandidatgrad i Agrifood Industry Technology and Quality? Dobbelt faglig og forskningsorienteret. Praktikophold i virksomheder inden for fødevaresektoren. Avanceret uddannelse, hvor du vil tilegne dig generelle og specifikke færdigheder til med succes at starte og udvikle aktiviteter inden for fødevaresektoren med hensyn til bæredygtighed. Fra hvilke grader kan jeg få adgang til kandidatgraden i Agrifood Industry Technology and Quality? Bachelor i innovation på fødevareprocesser og produkter. Bachelor i landbrugs-, fødevare- og landdistriktsmiljøteknik (omtale i Agrifood Industries). Bachelor i fødevarevidenskab og teknologi. Andre universitetsgrader relateret til landbrugsfødeområdet og som giver adgang til kandidatuddannelser. For de universitetsgrader, der ikke er omfattet af den foregående sag, vil kandidatuddannelsens udvalg vurdere profilens tilstrækkelighed under hensyntagen til tidligere uddannelse inden for dette område og/eller erhvervserfaring i forskningscentre eller i fødevareindustrien. -
Master
Fuldtid
3 semestre
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
Universidade Santiago de Compostela
Lugo, Spanien

Formålet med kurset er at tilbyde specialuddannelse til kandidater fra forskellige grader (ingeniørrelateret i den primære sektor og andre grader, hvis akademiske uddannelse s ... +

Formålet med kurset er at tilbyde specialuddannelse til kandidater fra forskellige grader (ingeniørrelateret i den primære sektor og andre grader, hvis akademiske uddannelse svarer til grader relateret til dette felt: kemi, veterinærmedicin, biologi osv.). -
Master
Fuldtid
Deltid
Spansk, Gallegan
på universitet
 
Lund University
Lund, Sverige

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes ... +

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes gennem samarbejde mellem fem europæiske universiteter. Kandidater vil være i stand til at påtage sig de enorme udfordringer og muligheder i sektoren for fødevareinnovation, produktdesign og emballage. De starter typisk enten deres egen produktions- eller konsulentvirksomhed, finder positioner enten i deres land eller i en national gren af et større internationalt fødevaremærke, eller de vender tilbage til den akademiske verden som doktorander inden for fødevare / innovation. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrig

Bliv specialist i sektoren, bevæbnet til at imødegå udviklingsudfordringerne i fødevareindustrien.

Bliv specialist i sektoren, bevæbnet til at imødegå udviklingsudfordringerne i fødevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
15 måneder
Fransk
på universitet
 
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugal

Fødevaresektoren er afgørende for at sikre samfundets kvalitet og udvikling. På trods af den nylige udvikling i fødevaresystemerne nærmer sig i dag store udfordringer. Eksempl ... +

Fødevaresektoren er afgørende for at sikre samfundets kvalitet og udvikling. På trods af den nylige udvikling i fødevaresystemerne nærmer sig i dag store udfordringer. Eksempler på disse er 2030-dagsordenen, der blev udstedt af FN med 17 mål for bæredygtig udvikling (SDG), da udvikling og bæredygtighed i øjeblikket er på en kollisionsrute og COVID-19-pandemien. I 2050 vil verden have brug for 60 procent mere mad, og med faldet i produktivitetsniveauer er det usandsynligt, at dette mål vil blive nået, i det mindste hvis der ikke er nogen ændring i det nuværende fødevaresystem. I denne forstand er det nødvendigt at skabe udviklings- og innovationsstrategier for at øge landbrugs- og fødevareproduktionen bæredygtigt, forbedre globale forsyningskæder, mindske madtab og affald, mindske miljøpåvirkningen, spare energi og sikre sikker og nærende mad til alle. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk, Portugisisk
på universitet
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning ... +

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning og variationen i udgangsmaterialerne, resulterer dette i en større risiko for variation under produktion, transport og opbevaring. Hvordan forsyner vi så mange mennesker som muligt på de mest bæredygtige måder med sund mad af høj kvalitet? Du vil håndtere dette og lignende spørgsmål i kandidatuddannelsen "Fødevarekvalitet og -sikkerhed". -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
på universitet
 
Offenburg University
Offenburg, Tyskland

Den engelsklærte kandidatuddannelse i bioteknologi (MBT) giver dig kvalifikationer til at deltage i løsningsudviklingen for afgørende spørgsmål om vores fremtid.

Den engelsklærte kandidatuddannelse i bioteknologi (MBT) giver dig kvalifikationer til at deltage i løsningsudviklingen for afgørende spørgsmål om vores fremtid. -
MSc
Fuldtid
3 - 4 semestre
Engelsk, Tysk, Polere
Okt 2022
31 Mar 2022
på universitet
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det Forenede Kongerige

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødev ... +

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødevarer smager og føles, og hvordan de påvirker ernæring og sundhed. Du vil udforske sensorisk evaluering, fødevarelovgivning og hvordan globale tendenser inden for handel, regulering og politik påvirker fødevarekædens bæredygtighed og bredere indflydelse. Du overvejer også emner som moderne produktions- og analytiske teknologier, funktionel mad og mærkningslovgivning og hvordan man kan sikre, at fødevarer er nærende og sikre at spise. Tekniske færdigheder er afgørende for fødevareindustrien, og de er en vigtig del af dette kursus. I vores dedikerede fødevareteknologi- og biokemilaboratorier har du praktiske sessioner inden for fødevareproduktion, hvor du vurderer fødevares sensoriske egenskaber, mikrobiologisk kvalitet og den kemiske og fysiske analyse af fødevarer. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2022
på universitet
Online
 
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
Jounieh, Libanon +3 Mere

Mission for School of Engineering ved USEK er at give et inspirerende og støttende miljø for højkvalitets og effektiv uddannelse, udvikle elevernes kreative og kritiske tankeg ... +

Mission for School of Engineering ved USEK er at give et inspirerende og støttende miljø for højkvalitets og effektiv uddannelse, udvikle elevernes kreative og kritiske tankegang og opgradere livslange ledere, der er i stand til at løse nye problemer i lyset af ændringer og nye udfordringer i ingeniørkarriere. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgien

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdann ... +

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdannelse (forarbejdning) af råvarer til produkter egnet til konsum rollen for efteropdræt og fødevarebevaringsenhedens operationer i at levere sikre og næringsrige fødevarer til slutbrugeren. Disse to bekymringer oversættes direkte til IUPFOOD-programmets fokuspunkter. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er fælles organiseret af KU Leuven og Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinerede ekspertise inden for forskning og uddannelse inden for fødevareteknologi. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
på universitet
 
Politecnico di Milano
Milano, Italien +1 Mere

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæd ... +

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæden i fødevare- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet