close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Deltid Madteknologi her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.Top Deltid Madteknologi.… Læs mere

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Top Deltid Madteknologi. Få alle information om Deltid Madteknologi og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
EIT Food
Leuven, Belgien

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og ... +

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og industrielle partnere fra hele vores partnernetværk og har til formål at forberede dig på at drive en fremtidig transformation af fødevaresystemet og øge konkurrenceevnen hos de virksomheder, du valgte at arbejde for. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
University of Turku
Turku, Finland

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Aug 2022
19 Jan 2022
på universitet
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spanien +1 Mere

Formålet med kurset er at tilbyde specialuddannelse til kandidater fra forskellige grader (ingeniørrelateret i den primære sektor og andre grader, hvis akademiske uddannelse s ... +

Formålet med kurset er at tilbyde specialuddannelse til kandidater fra forskellige grader (ingeniørrelateret i den primære sektor og andre grader, hvis akademiske uddannelse svarer til grader relateret til dette felt: kemi, veterinærmedicin, biologi osv.). -
Master
Fuldtid
Deltid
Spansk, Gallegan
Aug 2021
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Ural Federal University
Jekaterinburg, Rusland

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden fo ... +

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden for fødevare- og drikkeindustrier. Omfattende programplan dækker forskellige aspekter af studier af mikroorganismer, cellekulturer af dyr og planter, biologisk aktive stoffer, processer med homeostase og human ernæring, hovedpersoner inden for genetisk og metabolisk teknik og teknikker til bestemmelse af virkningerne af genetisk modificerede produkter på biogenstande . -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
01 Sep 2021
01 Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning ... +

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning og variationen i udgangsmaterialerne, resulterer dette i en større risiko for variation under produktion, transport og opbevaring. Hvordan forsyner vi så mange mennesker som muligt på de mest bæredygtige måder med sund mad af høj kvalitet? Du vil håndtere dette og lignende spørgsmål i kandidatuddannelsen "Fødevarekvalitet og -sikkerhed". -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Nov 2021
på universitet
 
University of Agriculture in Krakow
Kraków, Polen

Kandidater i madteknologi og ernæring er udstyret med viden og færdigheder inden for teknisk, teknologisk, ernæringsmæssig og økonomisk videnskab.

Kandidater i madteknologi og ernæring er udstyret med viden og færdigheder inden for teknisk, teknologisk, ernæringsmæssig og økonomisk videnskab. -
Master
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
Okt 2021
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab ... +

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og teknologi. -
Master
Fuldtid
3 år
Engelsk, Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrig

Bliv specialist i sektoren, bevæbnet til at imødegå udviklingsudfordringerne i fødevareindustrien.

Bliv specialist i sektoren, bevæbnet til at imødegå udviklingsudfordringerne i fødevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
15 måneder
Fransk
Sep 2021
på universitet
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgien

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdann ... +

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdannelse (forarbejdning) af råvarer til produkter egnet til konsum rollen for efteropdræt og fødevarebevaringsenhedens operationer i at levere sikre og næringsrige fødevarer til slutbrugeren. Disse to bekymringer oversættes direkte til IUPFOOD-programmets fokuspunkter. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er fælles organiseret af KU Leuven og Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinerede ekspertise inden for forskning og uddannelse inden for fødevareteknologi. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det Forenede Kongerige

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødev ... +

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødevarer smager og føles, og hvordan de påvirker ernæring og sundhed. Du vil udforske sensorisk evaluering, fødevarelovgivning og hvordan globale tendenser inden for handel, regulering og politik påvirker fødevarekædens bæredygtighed og bredere indflydelse. Du overvejer også emner som moderne produktions- og analytiske teknologier, funktionel mad og mærkningslovgivning og hvordan man kan sikre, at fødevarer er nærende og sikre at spise. Tekniske færdigheder er afgørende for fødevareindustrien, og de er en vigtig del af dette kursus. I vores dedikerede fødevareteknologi- og biokemilaboratorier har du praktiske sessioner inden for fødevareproduktion, hvor du vurderer fødevares sensoriske egenskaber, mikrobiologisk kvalitet og den kemiske og fysiske analyse af fødevarer. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online
 
University of Lincoln
Lincoln, Det Forenede Kongerige

Dette program har til formål at udstyre eleverne med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktionsstyringsroller i den globalt vigtige l ... +

Dette program har til formål at udstyre eleverne med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktionsstyringsroller i den globalt vigtige landbrugsfødevare sektor. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexico

Generel målsætning: At tilbyde en ramme for specialiseret akademisk uddannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomer og beslægtede ... +

Generel målsætning: At tilbyde en ramme for specialiseret akademisk uddannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomer og beslægtede karrierer, der danner menneskelige ressourcer på fremragende niveau med et solidt forberedende arbejde inden for forskellige videnskabsområder, der er i stand til udføre original og uafhængig forskning, der repræsenterer betydelige fremskridt inden for fødevarevidenskab og teknologi med større vægt på områderne korn og akvakulturprodukter. Giv dem også et dybtgående og omfattende overblik, så de kan identificere relevante problemer på deres arbejdsområder og generere relevant viden. -
Master
Fuldtid
2 år
Spansk
10 Aug 2021
på universitet
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Det primære formål med kandidatuddannelsen i fødevareteknologi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til ... +

Det primære formål med kandidatuddannelsen i fødevareteknologi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningskomponent, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og de nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning , strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Lund University
Lund, Sverige

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes ... +

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes gennem samarbejde mellem fem europæiske universiteter. Kandidater vil være i stand til at påtage sig de enorme udfordringer og muligheder i sektoren for fødevareinnovation, produktdesign og emballage. De starter typisk enten deres egen produktions- eller konsulentvirksomhed, finder positioner enten i deres land eller i en national gren af et større internationalt fødevaremærke, eller de vender tilbage til den akademiske verden som doktorander inden for fødevare / innovation. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
Politecnico di Milano
Milano, Italien +1 Mere

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæd ... +

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæden i fødevare- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her