Filtre
Find de bedste Deltid Madteknologi her!
Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og ... +
Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.
Formålet med kurset er at tilbyde specialuddannelse til kandidater fra forskellige grader (ingeniørrelateret i den primære sektor og andre grader, hvis akademiske uddannelse s ... +
Få et stipendium på op til $ 10000
Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden fo ... +
Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning ... +
Kandidater i madteknologi og ernæring er udstyret med viden og færdigheder inden for teknisk, teknologisk, ernæringsmæssig og økonomisk videnskab.
Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at producere kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab ... +
Bliv specialist i sektoren, bevæbnet til at imødegå udviklingsudfordringerne i fødevareindustrien.
Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdann ... +
Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødev ... +
Dette program har til formål at udstyre eleverne med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktionsstyringsroller i den globalt vigtige l ... +
Generel målsætning: At tilbyde en ramme for specialiseret akademisk uddannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomer og beslægtede ... +
Det primære formål med kandidatuddannelsen i fødevareteknologi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til ... +
Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes ... +
Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæd ... +