MASTERSTUDIES

Find de bedste Fjernundervisning Marinebiologi her!

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Marine biologi er studiet af plante- og dyreliv i vand levesteder og økosystemer. Studerende, der studerer havbiologi også lære om astronomi, biologi, økologi, geologi, oceanografi og zoologi for at få en bedre forståelse af havets liv og alt hvad det indeholder.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Top Fjernundervisning Marinebiologi. Få alle information om Fjernundervisning Marinebiologi og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Marinebiologi, Fjernundervisning Filter

Master of Marine Conservation

Victoria University of Wellington
Master
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Med det stigende pres på havmiljøet, både i det sydlige Stillehavsområde og i hele verden, er eksperter i bevarelse og forvaltning af marine organismer og økosystemer efterspu ...

Læs mere