close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Markedsføringsledelse i Stresa her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen. Marketing management programmer kan tillade studerende at udforske i dybden forvaltningen af ​​markedsføring hold, ressourcer og aktiviteter. Studerende kan lære værdifulde kommunikations-… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Marketing management programmer kan tillade studerende at udforske i dybden forvaltningen af ​​markedsføring hold, ressourcer og aktiviteter. Studerende kan lære værdifulde kommunikations- og lederevner, mens han studerede emner som strategier for markedsføring, markedsanalyse og afgørelse forbrugernes beslutninger.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Stressa VB er en af ​​det perfekte sted at gå for at studere kunst og kultur. Det har nogle kvalitets uddannelsesinstitutioner såsom Istituto Professionale Statale Alberghiero. Desuden studerer og bor i Stressa VB er også meget rimeligt.

Markedsføringsledelse Stresa. Få alt information om Markedsføringsledelse og kontakte skolen for Stresa Markedsføringsledelse direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
ISTUD Business School
Stresa, Italien

MSc I Marketing Management ISTUD tilbyder dig en ambitiøs og spændende vej til at komme ind i verden af ​​markedsføring, kommunikation og digital.

MSc I Marketing Management ISTUD tilbyder dig en ambitiøs og spændende vej til at komme ind i verden af ​​markedsføring, kommunikation og digital. -
Master
Fuldtid
Italiensk
på universitet