MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Miljøundersøgelse i Mellemamerika og Caribien her!

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Miljøundersøgelse kan forberede et individ til at forstå og undersøge miljøet, og analysere hvordan menneskelig aktivitet kan ændre det. Undersøgelser udføres normalt med det formål at løse problemer som luft- og vandforurening.

Mellemamerikanske og caribiske nationer er rig på kultur, historie og kultur. De er stolte af deres gamle historie, og de fleste af de borgere tager stolthed og glæde i viser deres land til internationale øjne. Den unikke kulturelle landskab giver et one-of-a-kind møde, der er uadskillelig fra en følelse af spænding og erfaring. Mellemamerika er det ideelle sted at jorde sig i mens du nyder mere end et par af livets største fornøjelser.

Masters Degree i Miljøundersøgelse i Mellemamerika og Caribien. Få alle mester i Miljøundersøgelse information og kontakte skolen i Mellemamerika og Caribien direkte!

1 Resultater i Miljøundersøgelse, Mellemamerika og Caribien Filter

Master i miljøvidenskab - miljøanalyse

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 semestre
Spansk
på universitet

Dette program kan have en vægt på kemisk eller biologisk analyse; Det består af i alt 35 point, hvoraf 17 er grundkurser om grundlæggende aspekter af miljøspørgsmål som vand, ...

Læs mere