MASTERSTUDIES

Master Miljøundersøgelse i Johannesburg - Master Miljøundersøgelse

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Miljøundersøgelse kan forberede et individ til at forstå og undersøge miljøet, og analysere hvordan menneskelig aktivitet kan ændre det. Undersøgelser udføres normalt med det formål at løse problemer som luft- og vandforurening.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Master grad programmer i Miljøundersøgelse i Sydafrika, Johannesburg. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Miljøundersøgelse, Johannesburg Filter

Master of Mineral Resource Governance (Research)

University of Johannesburg
Master
Jan 2021
<
Fuldtid
30 Okt 2020
Engelsk
på universitet

The study of the origin, distribution, and character of Earth mineral and fossil energy resource systems with the aim of ensuring their sustainable utilization not only in Sou ...

Læs mere