MASTERSTUDIES

Master Miljøundersøgelse i London - Master Miljøundersøgelse

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En miljøstudiestudent kan lære om, hvordan mennesker interagerer med miljøet, og de påvirker disse interaktioner kan have på naturressourcer i det lange løb. De kan lære om begreber som bæredygtighed.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Master grad programmer i Miljøundersøgelse i Det Forenede Kongerige, London. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Miljøundersøgelse, London Filter

MSc Global Energi- og klimapolitik

SOAS University of London
MSc
27 Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen er designet til dem, der beskæftiger sig med eller planlægger en karriere i professionelle sammenhænge vedrørende energi- og / eller klimapolitik. Den vide ...

Læs mere

MSc Økonomi og Miljø

SOAS University of London
MSc
06 Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

MSc i økonomi og miljø giver en unik specialisering inden for et af de hurtigst udviklende områder inden for økonomi. Virkningerne af udvikling på miljøet og adgang til ressou ...

Læs mere