$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Miljøvidenskab i Beijing

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   Målet med en miljømæssig studier program er at forberede eleverne til at løse miljøproblemer. Dette kan omfatte arbejde i regeringen til at skabe nye love og politikker, der arbejde… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Målet med en miljømæssig studier program er at forberede eleverne til at løse miljøproblemer. Dette kan omfatte arbejde i regeringen til at skabe nye love og politikker, der arbejder i det juridiske system til at kæmpe for miljømæssige årsager eller arbejder i marken for at beskytte de naturlige ressourcer.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

På grund Beijing status som et kulturelt og politisk hovedstad i Kina, har mange lokale og internationale studerende strømmede i denne by, for at studere i forskellige colleges og universiteter. Byen byder på store muligheder for at videregående uddannelser entusiaster især til dem rettet til teknologi.

Fjernundervisning Master grad programmer i Miljøvidenskab i Kina, Beijing. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
China University of Petroleum
Beijing, Kina

Program introduktion Environmental Science and Engineering (Engineering) har en betydelig fordel i det tværfaglige studie af både geokemi og miljøkemi: Forskningen i Environme ... +

Program introduktion Environmental Science and Engineering (Engineering) har en betydelig fordel i det tværfaglige studie af både geokemi og miljøkemi: Forskningen i Environmental Science fokuserer hovedsageligt på analyse og evaluering af miljøproblemer forårsaget af udvikling, transport, forarbejdning og udnyttelse af fossile brændstoffer (olie, naturgas og kul) samt miljøstyring. Programoversigt Kernekurser Moderne teknologi og metode til instrumentel analyse, miljøgeokemi, miljøpolitik og -ledelse, miljømæssig kvalitetsvurdering Undervisningssprog: kinesisk, engelsk Undervisning: 31000 RMB/år for engelskundervist, 29000 RMB/år for kinesiskundervist Startdato: september Ansøgningsfrist: 30. maj Forskningsområder Luftforurening og dens forebyggelse og kontrol Forebyggelse og kontrol af vandforurening og ressourcer Behandling af fast affald og omfattende udnyttelse Miljømæssig bioteknik Byens atmosfæriske miljø Miljøgeologi og miljøgeokemi Energi og miljø Miljøanalytiske teknikker og evaluering Ansøgningskrav: 1. Ikke statsborger i Folkerepublikken Kina med godt helbred og ingen straffeattest. 2. GPA≧3,0/5,0 3. Kinesisk underviste programmer: HSK 5 (180 eller derover) Anvendelsesmaterialer: 1. Scannet kopi af pas (informationsside) 2. Notariserede kopier af dine certifikater og udskrifter på højeste niveau 4. Ikke-straffeattest 5. Formular til fysisk undersøgelse (med alle laboratorie- og røntgenrapporter) taget ikke seks måneder før indlæggelse 6. Studieplan (forslag) &CV 7. 2 anbefalingsbreve (fra en lektor og derover, eller seniorprofessionel inden for dit studieområde for postgraduate studerende) 8. Acceptbrev fra din vejleder (tilrådes til cand.merc. studerende) 9. HSK/IELTS eller TOEFL -
Master
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2022
30 Maj 2022
på universitet
Online