$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Miljøvidenskab i Beijing

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir. Miljøundersøgelser programmer er designet til at hjælpe eleverne studere, hvordan man bruger den fysiske og biologiske viden… Læs mere

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Miljøundersøgelser programmer er designet til at hjælpe eleverne studere, hvordan man bruger den fysiske og biologiske videnskab til at løse problemer med miljøet. I et program, de studerende studere en række forskellige emner, herunder økologi, jura, politik, forvaltning af naturressourcer og bekæmpelse af forurening.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

Fjernundervisning Master grad programmer i Miljøvidenskab i Kina, Beijing. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
China University of Petroleum
Beijing, Kina

Program introduktion Environmental Science and Engineering (Engineering) har en betydelig fordel i det tværfaglige studie af både geokemi og miljøkemi: Forskningen i Environme ... +

Program introduktion Environmental Science and Engineering (Engineering) har en betydelig fordel i det tværfaglige studie af både geokemi og miljøkemi: Forskningen i Environmental Science fokuserer hovedsageligt på analyse og evaluering af miljøproblemer forårsaget af udvikling, transport, forarbejdning og udnyttelse af fossile brændstoffer (olie, naturgas og kul) samt miljøstyring. Programoversigt Kernekurser Moderne teknologi og metode til instrumentel analyse, miljøgeokemi, miljøpolitik og -ledelse, miljømæssig kvalitetsvurdering Undervisningssprog: kinesisk, engelsk Undervisning: 31000 RMB/år for engelskundervist, 29000 RMB/år for kinesiskundervist Startdato: september Ansøgningsfrist: 30. maj Forskningsområder Luftforurening og dens forebyggelse og kontrol Forebyggelse og kontrol af vandforurening og ressourcer Behandling af fast affald og omfattende udnyttelse Miljømæssig bioteknik Byens atmosfæriske miljø Miljøgeologi og miljøgeokemi Energi og miljø Miljøanalytiske teknikker og evaluering Ansøgningskrav: 1. Ikke statsborger i Folkerepublikken Kina med godt helbred og ingen straffeattest. 2. GPA≧3,0/5,0 3. Kinesisk underviste programmer: HSK 5 (180 eller derover) Anvendelsesmaterialer: 1. Scannet kopi af pas (informationsside) 2. Notariserede kopier af dine certifikater og udskrifter på højeste niveau 4. Ikke-straffeattest 5. Formular til fysisk undersøgelse (med alle laboratorie- og røntgenrapporter) taget ikke seks måneder før indlæggelse 6. Studieplan (forslag) &CV 7. 2 anbefalingsbreve (fra en lektor og derover, eller seniorprofessionel inden for dit studieområde for postgraduate studerende) 8. Acceptbrev fra din vejleder (tilrådes til cand.merc. studerende) 9. HSK/IELTS eller TOEFL -
Master
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2022
30 Maj 2022
på universitet
Online