$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Miljøvidenskab i Kina

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter. En studerende udfylde en miljømæssig studier program er parat til at arbejde i en række forskellige områder med fokus på at løse problemer med miljøet… Læs mere

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

En studerende udfylde en miljømæssig studier program er parat til at arbejde i en række forskellige områder med fokus på at løse problemer med miljøet. Disse områder omfatter lov, uddannelse, forskning, teknik, ledelse og regeringen. En kandidat kan arbejde som lobbyist, naturforsker, park ranger eller miljøingeniør.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regering har også udviklet akademiske pensum, der giver de studerende med faglige færdigheder til at pleje deres talenter.

Fjernundervisning Master grad programmer i Miljøvidenskab i Kina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
China University of Petroleum
Beijing, Kina

Program introduktion Environmental Science and Engineering (Engineering) har en betydelig fordel i det tværfaglige studie af både geokemi og miljøkemi: Forskningen i Environme ... +

Program introduktion Environmental Science and Engineering (Engineering) har en betydelig fordel i det tværfaglige studie af både geokemi og miljøkemi: Forskningen i Environmental Science fokuserer hovedsageligt på analyse og evaluering af miljøproblemer forårsaget af udvikling, transport, forarbejdning og udnyttelse af fossile brændstoffer (olie, naturgas og kul) samt miljøstyring. Programoversigt Kernekurser Moderne teknologi og metode til instrumentel analyse, miljøgeokemi, miljøpolitik og -ledelse, miljømæssig kvalitetsvurdering Undervisningssprog: kinesisk, engelsk Undervisning: 31000 RMB/år for engelskundervist, 29000 RMB/år for kinesiskundervist Startdato: september Ansøgningsfrist: 30. maj Forskningsområder Luftforurening og dens forebyggelse og kontrol Forebyggelse og kontrol af vandforurening og ressourcer Behandling af fast affald og omfattende udnyttelse Miljømæssig bioteknik Byens atmosfæriske miljø Miljøgeologi og miljøgeokemi Energi og miljø Miljøanalytiske teknikker og evaluering Ansøgningskrav: 1. Ikke statsborger i Folkerepublikken Kina med godt helbred og ingen straffeattest. 2. GPA≧3,0/5,0 3. Kinesisk underviste programmer: HSK 5 (180 eller derover) Anvendelsesmaterialer: 1. Scannet kopi af pas (informationsside) 2. Notariserede kopier af dine certifikater og udskrifter på højeste niveau 4. Ikke-straffeattest 5. Formular til fysisk undersøgelse (med alle laboratorie- og røntgenrapporter) taget ikke seks måneder før indlæggelse 6. Studieplan (forslag) &CV 7. 2 anbefalingsbreve (fra en lektor og derover, eller seniorprofessionel inden for dit studieområde for postgraduate studerende) 8. Acceptbrev fra din vejleder (tilrådes til cand.merc. studerende) 9. HSK/IELTS eller TOEFL -
Master
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2022
30 Maj 2022
på universitet
Online