$close

Filtre

Se resultater

Master Mode i Rimini - Master Mode

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning. En mode-program kan lære enkeltpersoner om design og trends vedrørende tøj, tilbehør og sko. Studerende kan udforske forskellige stilarter samt historien om mode og hvordan man designer unikke stykker.Officielt kendt som Den I… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En mode-program kan lære enkeltpersoner om design og trends vedrørende tøj, tilbehør og sko. Studerende kan udforske forskellige stilarter samt historien om mode og hvordan man designer unikke stykker.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

En af de smukkeste byer i Italien - Rimini er berømt for sine italienske traditioner sammen med en rig kultur. Dette gør det til et perfekt sted at gøre en god karriere og få undervisning af høj kvalitet. Det har markante uddannelsesinstitutioner som universitetet i Bologna.

Master grad programmer i Mode i Italien, Rimini. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Bologna
Rimini, Italien

Anden cyklus grad kursus i mode studier - FAST - er et innovativt program udviklet af University of Bologna og leveret fuldstændigt på engelsk.

Anden cyklus grad kursus i mode studier - FAST - er et innovativt program udviklet af University of Bologna og leveret fuldstændigt på engelsk. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet