MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Molekylær biologi i Hongkong her

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Master Program i molekylærbiologi vil resultere i en bred viden om og forståelse af feltet af molekylær biologi. Kandidater er forberedt til en karriere i en række aspekter i forbindelse med molekylær cellebiologi, biomedicinsk forskning og bioteknologi.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Top Deltid Molekylær biologi i Hongkong. Få alt information om Deltid Molekylær biologi og kontakte skolen i Hongkong!

1 Resultater i Molekylær biologi, Hongkong Filter

MPhil i kemisk og biomolekylær teknik

The Hong Kong University of Science and Technology
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

MPhil-programmet sigter mod at styrke elevernes grundlæggende kendskab til kemiteknologi med specialisering inden for kemisk behandling, materialer, miljø, energi og bioteknol ...

Læs mere