$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Musikalsk optræden i Stockholm her!

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.  Kandidater i musikudøvelse er skabt til kandidatstuderende, der søger en karriere som professionelle sangere, pianister, orkestrale afspillere, studio lærere og professorer.Sverige, of… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Kandidater i musikudøvelse er skabt til kandidatstuderende, der søger en karriere som professionelle sangere, pianister, orkestrale afspillere, studio lærere og professorer.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Musikalsk optræden Stockholm. Få alt information om Musikalsk optræden og kontakte skolen for Stockholm Musikalsk optræden direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Sverige
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Royal College Of Music In Stockholm (KMH)
Östermalm, Sverige

CoPeCo er et kandidatuddannelse i moderne musik, der gives i samarbejde mellem fire europæiske højere musikinstitutioner. Programmet tilbyder dig en åben platform for eksperim ... +

CoPeCo er et kandidatuddannelse i moderne musik, der gives i samarbejde mellem fire europæiske højere musikinstitutioner. Programmet tilbyder dig en åben platform for eksperimentel kunstnerisk praksis inden for en europæisk ramme. Formålet med CoPeCo er at uddanne erfarne musikere og komponister i moderne musik i ny teknologi, improvisation og grænseoverskridende samarbejde. -
Master
Engelsk
på universitet