$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Musikproduktion i Stockholm her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen. Et musikproduktionsprogram kan forberede eleverne til en karriere i et optagestudie. De kan studere emner som musikteori, sammensætning, blanding og de forskellige teknologier, der i øjeblikket… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Et musikproduktionsprogram kan forberede eleverne til en karriere i et optagestudie. De kan studere emner som musikteori, sammensætning, blanding og de forskellige teknologier, der i øjeblikket anvendes af branchefolk. Afhængigt af elevens karrieremål kan de også studere emner som musikvirksomhed og præstationer.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Musikproduktion Stockholm. Få alt information om Musikproduktion og kontakte skolen for Stockholm Musikproduktion direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Sverige
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Royal College Of Music In Stockholm (KMH)
Östermalm, Sverige

CoPeCo er et kandidatuddannelse i moderne musik, der gives i samarbejde mellem fire europæiske højere musikinstitutioner. Programmet tilbyder dig en åben platform for eksperim ... +

CoPeCo er et kandidatuddannelse i moderne musik, der gives i samarbejde mellem fire europæiske højere musikinstitutioner. Programmet tilbyder dig en åben platform for eksperimentel kunstnerisk praksis inden for en europæisk ramme. Formålet med CoPeCo er at uddanne erfarne musikere og komponister i moderne musik i ny teknologi, improvisation og grænseoverskridende samarbejde. -
Master
Engelsk
på universitet