MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master - Offentlig forvaltning i New York

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Udtrykket "offentlig forvaltning" refererer til det akademiske studie af strømline dag-til-dag drift og administrative opgaver for statslige virksomheder og dem, der falder inden for nonprofit sektor med det ultimative mål om at gøre de enheder mere vellykket og effektiv.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

New York er nordøstlige og 3. mest folkerige stat i USA. Statue of Liberty, Niagara Falls og General Shuylers hus på Saratoga National Historic Park er blandt de mest besøgte steder af universitetet / kollegium niveau studerende. Offentligt universitetssystem i staten omfatter 68 Fællesskaber, tekniske, bachelor, læge-ydelse colleges. Der er mange private gymnasier i provinsen så godt.

Fjernundervisning Master grad programmer i Offentlig forvaltning i USA, New York. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Offentlig forvaltning, New York, Fjernundervisning Filter

MS i Emergency Management

John Jay College of Criminal Justice Online
MSc
Sep 2021
Engelsk
Online

Master of Science in Emergency Management-programmet forbereder de studerende på ansvarlige positioner og lederskab i offentlige, non-profit og private organisationer. Program ...

Læs mere