MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Olie og gas Nordamerika

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

Deltid Olie og gas Nordamerika. Få alt information om Deltid Olie og gas og kontakte skolen Nordamerika direkte!

3 Resultater i Olie og gas, Nordamerika Filter

Master i olie-, gas- og energipolitik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Masters 'program "Olie- og gassektorøkonomi og internationale energipolitiske spørgsmål" blev lanceret i 2007 af MGIMO i fællesskab med et italiensk universitet ...

Læs mere

Olie, gas og energi administration program

Cambridge Graduate University
Master
Sep 2020
på universitet

Cambridge Graduate University er designet til at give globale ledere med værktøjer, netværk, globale forståelser og eksistentiel logik at få 21st Century global indvirkning. S ...

Læs mere

Seminar for ledende medarbejdere i olie- og gasindustrien

Cox School of Business, Southern Methodist University
Master
Sep 2020
<
Deltid
<
2 uger
på universitet

I løbet af to-ugers forløb, vil du udvide din viden base ved sondering områder af ledelse, virksomhedens strategi, finansiel planlægning og kontrol, og corporate finance.

Læs mere