MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Olie og gas i USA her

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Top Deltid Olie og gas i USA. Få alt information om Deltid Olie og gas og kontakte skolen i USA!

3 Resultater i Olie og gas, USA Filter

Master i olie-, gas- og energipolitik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Masters 'program "Olie- og gassektorøkonomi og internationale energipolitiske spørgsmål" blev lanceret i 2007 af MGIMO i fællesskab med et italiensk universitet ...

Læs mere

Olie, gas og energi administration program

Cambridge Graduate University
Master
Sep 2020
på universitet

Cambridge Graduate University er designet til at give globale ledere med værktøjer, netværk, globale forståelser og eksistentiel logik at få 21st Century global indvirkning. S ...

Læs mere

Seminar for ledende medarbejdere i olie- og gasindustrien

Cox School of Business, Southern Methodist University
Master
Sep 2020
<
Deltid
<
2 uger
på universitet

I løbet af to-ugers forløb, vil du udvide din viden base ved sondering områder af ledelse, virksomhedens strategi, finansiel planlægning og kontrol, og corporate finance.

Læs mere