MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Olieteknologi i Iran her

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Studerende interesseret i en lukrativ karriere kan vælge at studere petroleumsteknologi. Petroleumsteknik indebærer at undersøge den naturlige jord omkring et olie- eller gasreservoir og planlægge den mest effektive, sikre og omkostningseffektive måde at opnå ressourcerne på.

Det er kendt som Den Islamiske Republik Iran. Det er i det vestlige Asien. Uddannelsen her er centraliseret med K-12 uddannelse føres tilsyn af ministeriet for uddannelse, mens de videregående uddannelser er overvåget af ministeriet for videnskab og Technology.According til SCImago kunne Iran rangerer fjerde i verden i form af forskning, produktion i 2018.

Top Deltid Olieteknologi i Iran. Få alt information om Deltid Olieteknologi og kontakte skolen i Iran!

1 Resultater i Olieteknologi, Iran Filter

Kandidatuddannelse: Kulbrintebeholdere

University of Tehran, Kish International Campus
Master
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Petroleumsteknologi er engineeringstrengen, der beskæftiger sig med opstrømsoperationer til produktion af olie og gas fra underjordiske reserver. Reservoir engineering er en u ...

Læs mere